Om Oss

Nu i vår slår vi upp portarna i våra fina förskola i Viksäng. Här kommer ni att kunna följa iordningställandet av lokalerna.  Vi har massor av praktiska saker att förbereda och även efter det att vi öppnat kommer vi att fortsätta med att ordningsställa lokaler, möbler, och mycket annat.

Första tiden kommer vår verksamhet i första hand handla om att barnen och personalen ska lära känna de nya lokalerna och lära känna varandra. Därefter kommer vi att utveckla den pedagogiska verksamheten. När vi blivit riktigt ”varma i kläderna” tänker jag mig att vi har ett föräldramöte. Då ska vi berätta mer om vad vi vill erbjuda ditt barn här på Teknikförskolan.

Anmäl ditt barn till Västerås teknikförskola nyfikna barn. Alla barn i åldern 1-5 år är välkommna! Anmälan gör ni på västerås stads hemsida antingen elektroniskt eller pappers vägen via brev.

Vi har plats för 36 barn i åldrarna 1-5 år.

Numret som vi har redan idag har är: 070-2621697

Varmt välkomna!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.